Datum: zondag 16 april 2023, 15:51 - Auteur: Redactie

TSC ZO bijt zijn tanden stuk op gedoemd Real Lunet

Geen beste beurt voor TSC zondag in 2D. Hekkensluiter Real Lunet, dat bijna is gedegradeerd, hield een punt over aan het bezoek van de Oosterhoutse promotiekandidaat.

Het werd in Vught een draak van een wedstrijd voor de bezoekers van coach Ad Looijmans. Real Lunet had na 19 speelronden slechts 10 punten verzameld en wordt hoogstwaarschijnlijk een derdeklasser over enkele weken, maar toch kon nummer 2 TSC het niet bolwerken.

Natuurlijk was er ook pech toen de weer fitte Ryan Snoeren van afstand de paal raakte. De aanvaller baalde echter nog meer van zijn gemiste strafschop even later. Uiteindelijk stapte Real Lunet als morele winnaar van het veld tegen het teleurstellende TSC.

Voetbalinbreda.nl sprak kort met Snoeren over de wanvertoning van zijn formatie. “We kregen kans op kans, maar hadden ook te weinig beleving. We moeten ons vooral focussen op de nacompetitie om promotie straks. Dan moeten we er staan.”

Real Lunet – TSC ZO 0-0.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss