Datum: zaterdag 18 november 2023, 16:22 - Auteur: Redactie

TSC ZO onderuit in Almkerk: vice-aanvoerder maanden uit de roulatie

Voor TSC was het een vreemde gewaarwording. De zondag eersteklasser moest bij Almkerk spelen op zaterdag en dat ging niet goed in 1E. En er was nog meer slecht nieuws: één van de aanvoerders, Ryan Snoeren (foto), zit de komende maanden weer in de lappenmand.

Over de wedstrijd zelf kunnen we kort zijn: Almkerk straalde meer uit te willen winnen en was beter. Twee goals voor, nul tegen. De ploeg van coach Ad Looijmans mist zodoende de aansluiting bij de bovenste clubs. Maar er was nog meer slecht nieuws voor de promovendus. Reserve-aanvoerder Snoeren ligt er uit met een gehavende hiel, enkel en kuit.

De binnenste enkelbanden zijn ingescheurd en vermoedelijk ook zijn diepste kuitspier. Hoe lang de revalidatie gaat duren hangt af van of er nog een operatie zal volgen. Na zijn blessure van vorig seizoen, waar Snoeren overigens keihard van terugkwam en zijn ploeg liet promoveren in de nacompetitie door de winnende goal te scoren, een hard gelag voor hem.

“Heb nu zoveel pech gehad en het is ook nog mijn eigen schuld”, vertelt pechvogel Snoeren aan Voetbalinbreda.nl. Tijdens een potje padel sloeg namelijk het noodlot toe. “Het kan zomaar drie tot vier maanden duren voor ik terugkeer, maar ik keer terug. Ik ga daar voor knokken. Ik hou teveel van het spelletje en kan het allemaal nog makkelijk aan”, klonk hij weer als vanouds.

Almkerk – TSC ZO 2-0 (1-0)
1-0 en 2-0 Almkerk.