Datum: zaterdag 25 november 2023, 16:05 - Auteur: Redactie

TSC ZO kwakkelt en verliest bizarre doelpuntenchaos bij WNC

In 1E moest TSC weer op zaterdag voetballen en net als vorige week pakte dat slecht uit. Na de nederlaag bij Almkerk, volgde zaterdagmiddag een zeperd bij WNC voor de Oosterhoutse promovendus.

In een vermakelijke wedstrijd kon TSC niks meenemen naar sportpark de Warande. De thuisploeg kwam namelijk steeds op voorsprong en Bas Blokdijk scoorde wel de aansluitingsgoal voor rust, maar toen prikte WNC weer raak. Na rust was het echter topschutter Jeroen Ooms (foto) die de 3-2 maakte, maar toen was WNC het beu.

Het liep uit naar 6-2, waarna het slotakkoord voor Beer Groeneveld was. De degradatieplaatsen komen nu iets te dichtbij voor de blauwhemden van trainer Ad Looijmans, die hun belangrijke routinier Ryan Snoeren vermoedelijk heel het seizoen kwijt zijn met een flinke achillespeesblessure.

WNC – TSC ZO 6-3 (2-1)
1-0 en 2-0 WNC, 2-1 Bas Blokdijk, 3-1 WNC, 3-2 Jeroen Ooms, 4-2, 5-2 en 6-2 WNC, 6-3 Beer Groeneveld.