Datum: zondag 13 november 2022, 18:26 - Auteur: Redactie

TSC rolt met de spierballen en doet Oosterhout pijn

De derby tussen Oosterhout en TSC is zondag beslist in het voordeel van de blauwe club. De zwart-witten stelden teleur voor het eigen publiek in 2D.

Op sportpark de Contreie werd pijnlijk duidelijk voor het thuispubliek dat TSC een maatje te groot is. De schade voor Oosterhout viel door het enige doelpunt voor rust van uitblinker Tim Rubenkamp nog mee, na de pauze werd het erger. Rubenkamp verdubbelde de marge en het slotakkoord was voor invaller Samuel van den Haspel, die daarmee extra glans gaf aan de belangrijke derby-winst.

“Wij waren veruit de beste. Oosterhout was nergens. Voor rust moesten we al met 3-0 voorstaan. Na rust kregen zij nog twee kansen op de gelijkmaker, maar grepen wij de controle weer. Deze 0-3-uitslag is meer dan terecht. We hebben laten zien wie de beste ploeg uit Oosterhout is”, zo keek de geblesseerde steunpilaar van TSC, Ryan Snoeren, terug in gesprek met Voetbalinbreda.nl.

Oosterhout-spits Sandro Ariza was kritisch op zichzelf en de wedstrijd die verloren werd. “We waren erg slecht. TSC was vandaag duidelijk sterker. Dit was een dag om snel te vergeten voor VVO. Ik werd zelf na een uur gewisseld en terecht. Geen excuus, maar sinds speelronde 2 heb ik last van een blessure, vandaag viel het mee, maar ik merk dat ik nu even een paar weken rust moet nemen om echt te herstellen.”

KLIK HIER OP DEZE LINK VOOR EEN FOTOSERIE VAN ONZE FOTOGRAAF JOS THOMMASSEN OP ONZE FACEBOOK-PAGINA

Oosterhout – TSC 0-3 (0-1)
0-1 en 0-2 Tim Rubenkamp, 0-3 Samuel van den Haspel.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss