Datum: zondag 20 november 2022, 15:27 - Auteur: Redactie

TSC ZO veegt nummer laatst Real Lunet volledig van de mat

TSC blijft tot de beste clubs van 2D behoren. Zondagmiddag won de ploeg uit Oosterhout vrij eenvoudig van hekkensluiter Real Lunet.

Op sportpark de Warande maakte TSC de dienst uit, zonder dat het echt geweldig acteerde. Bas Blokdijk opende de score en na die belangrijke treffer ging het beter met de blauwen. Na de pauze verdubbelde Joury den Boogerd de marge en zorgde Nassim Asrih vanaf de penaltystip voor de beslissing. De 3-1 viel uit het niet, maar daarna sloegen twee ingevallen Oosterhouters toe. Eerst Samuel van den Haspel met een heerlijke goal en daarna Nino Doelman nog. De geblesseerde steunpilaar Ryan Snoeren sprak na de pot met Voetbalinbreda.nl.

“Tot de openingsgoal van Bas Blokdijk waren we niet in onze beste vorm, echter zijn we ook niet in de problemen gekomen omdat de verdediging goed stond. Na rust begonnen we goed en was hun organisatie compleet weg. Zij maakten nog 3-1 wat eigenlijk nergens voor nodig was want ze kwamen niet aan de bal, het was een moment van even niet scherp zijn denk ik. Mooi dat ook de invallers laten zien dat ze tegen de basis aanschuren. Al met al een goeie overwinning en volgende week gaan we vol vertrouwen richting WSC.”

 

TSC ZO – Real Lunet 5-1 (1-0)
1-0 Bas Blokdijk, 2-0 Joury den Boogerd, 3-1 Nassim Asrih (pen.), 3-1 Real Lunet, 4-1 Samuel van den Haspel, 5-1 Nino Doelman.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss