Datum: zondag 12 maart 2023, 18:04 - Auteur: Redactie

TVC Breda draait stadsrivaal SAB door de gehaktmolen

De stadsderby van 4C zondagmiddag werd een prooi voor TVC Breda. Hekkensluiter SAB kwam er geen moment aan te pas.

Op sportpark Kwakkelhut keken de aanwezigen negentig minuten lang naar  eenrichtingsverkeer. Middenvelder Jeremy Sips opende score, waarna Fabian Houke weer zijn doelpuntje meepikte. De 3-0 kwam op naam van spelmaker Romano Rijndorp (foto) en Houke bepaalde met zijn tweede treffer van de wedstrijd de ruststand op 4-0.

Het bezoek van trainer Martijn Malinka, dat onder meer steunpilaar Rick Mertens moest missen vanwege ziekte, hield het in de tweede helft wat beter dicht. Toch prikte TVC Breda nog twee goals binnen. Rechtsback Buyamin Canli was de man van het tweede bedrijf met een rake dubbelslag. De viola’s floreren weer, SAB blijft dolen.

TVC Breda – SAB 6-0 (4-0)
1-0 Jeremy Sips, 2-0 Fabian Houke, 3-0 Romano Rijndorp, 4-0 Fabian Houke, 5-0 en 6-0 Bunyamin Canli.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss