Datum: zondag 27 oktober 2019, 16:01 - Auteur: Redactie

TVC Breda en Achtmaal bereiken de hatelijke brilstand

Met een man minder uiteindelijk boekte TVC Breda zondagmiddag in 5B een verdienstelijk resultaat. Achtmaal scoorde net als de Viola’s ook niet op sportpark Kwakkelhut.

”We winnen een punt tegen deze titelkandidaat, maar wel met kunst en vliegwerk”, vertelde coach Johan Rijndorp na afloop van het thuisduel met Achtmaal. Voor rust ging het gelijk tegen elkaar op, maar goals vielen er niet. De thuisclub had drie goede kansen, maar net als de bezoekende dorpelingen werd het doel niet gevonden.

Na rust schrok sportpark Kwakkelhut, toen verdediger Leroy van Berkom zijn tweede gele en dus rode kaart incasseerde. Dat was hét sein voor de uitclub om het gaspedaal in te trappen. De gastheren bleven toch overeind. “Ik ben zeker tevreden over de inzet en de wil om voor elkaar te werken, dat is wel heel
Positief dat deze groep dat wil voor elkaar”, continueert Rijndorp desgevraagd.

“Dit soort wedstrijden zou tvc afgelopen jaren helemaal. Hebben laten lopen met bijvoorbeeld 0-5 en dat is wel heel goed dat deze groep blijft strijden, grote verandering met de afgelopen jaren”, besluit de ex-topscorer. Komend weekend neemt de huidige nummer 6 TVC Breda het op tegen het iets klager geklasseerde Molenschot.

TVC Breda – Achtmaal 0-0.