Datum: zondag 14 mei 2023, 17:32 - Auteur: Redactie

TVC Breda geeft in slotfase 2-0-voorsprong weg tegen Chaam

In 4C verzuimde TVC Breda zondagmiddag een driepunter bij te schrijven. Titelkandidaat Chaam nam uit kansloze positie toch nog een punt mee terug naar het oranje dorp.

Op het kunstgras van sportpark Kwakkelhut was het stroperig. Chaam viel voor rust zwaar tegen, terwijl TVC Breda minder slecht was. Uiteindelijk prikte Jeroen Ooms de 1-0 binnen na een goeie aanval over rechts. Na rust leek de topscorer de wedstrijd te beslissen, maar de tweede goal van Ooms (foto) leverde bizar genoeg geen overwinning op.

In de laatste vijf minuten presteerde Chaam het om de aansluitingsgoal te maken en daarna zelfs nog de gelijkmaker. Het leverde gevloek op langs de zijlijn, maar de arbiter floot kort erna af: 2-2. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met coach Johan Rijndorp. “We zijn 85 minuten heer en meester geweest, maar vijf minuten voor tijd geven we het weg.”

“We maken twee foutjes in het slot en zij straffen dat meteen af. Toch ben ik op deze ploeg. Ondanks alle blessures en afwezigen het hele seizoen lieten we vandaag weer zien wat we waard zijn. We waren 85 minuten lang veruit de beste ploeg op het veld”, aldus de voormalige spits.

TVC Breda – Chaam 2-2 (1-0)
1-0 en 2-0 Jeroen Ooms, 2-1 en 2-2 Chaam.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss