Datum: maandag 29 mei 2023, 16:41 - Auteur: Redactie

TVC Breda helpt WDS ’19 door Pretoria te vloeren

Promovendus TVC Breda heeft een redelijk seizoen goed afgesloten. Maandagmiddag werd het technisch vaardige Pretoria over de knie gelegd in 4C.

Op sportpark Kwakkelhut streed de thuisclub alleen nog om de sportieve eer, maar deed dat met verve. Viggo Maas opende de score, maar de gasten uit Rotterdam kwamen na rust terug in de strijd. Uiteindelijk zorgde Tony Damen (foto) voor de winnende Bredase goal in Tuinzigt. Een heerlijke laatste middag voor de vedettes van de ploeg: Romano Rijndorp, Jeroen Ooms en Abdou Haalide, die allen naar TSC verkassen.

Coach Johan Rijndorp, die samen met Kevin Faas en Nijs Kivitis afscheid nam van zijn ploeg, gunde WDS, de concurrent van Pretoria, daarmee de periodetitel. “Ik had het hem beloofd. Voor ons is het mooi geweest na vier jaar als coaches. Anderen mogen bepalen of we het goed hebben gedaan.. Ik ga nu mijn zoon (Romano Rijndorp, red.) volgen in Oosterhout., aldus de sympathiekeling tegenover Voetbalinbreda.nl.

TVC Breda – Pretoria R 2-1 (1-0)
1-0 Viggo Maas, 1-1 Pretoria R, 2-1 Tony Damen.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss