Datum: zondag 10 november 2019, 18:08 - Auteur: Redactie

TVC Breda is wederom beter, maar verliest toch weer

De top van de 4C lijkt voorlopig te hoog gegrepen voor TVC Breda. Niet qua veldspel, we qua resultaat. SSW won zondag ruim in Tuinzigt.

Tijdens de eerste helft was TVC Breda veel beter. De gastheer miste kans op kans op sportpark Kwakkelhut. De eerste de beste corner van SSW leverde meteen een goal op. Maar net voor rust werd 1-1 dankzij een benutte penalty van Bryan Veth.

“Maar na rust maakt de scheids er echt een puinhoop van”, baalde coach Johan Rijndorp tegenover Voetbalinbreda.nl. Een zuivere buitenspelgoal keurt hij goed. Het was zeker vier meter buitenspel en vanaf toen gingen bij ons de koppies naar beneden en liep SSW verder uit. Weer veel leermomenten.”

“De scheidsrechter drukte in de tweede helft wel heel erg zijn stempel op de wedstrijd. Maar uiteindelijk moet je altijd eerst naar jezelf kijken waar het allemaal fout gaat. Echt ongelooflijk; je bent bijna wekelijks de betere ploeg, maar staat telkens met lege handen”, besloot de ex-spits met een diepe zucht.

De Viola’s kunnen de komende tijd hun wonden gaan likken. Pas op 24 november wordt er weet gevoetbald. Tegen TPO moet er dan gewonnen worden.

TVC Breda – SSW 1-4 (1-1)
0-1 SSW, 1-1 Bryan Veth (pen.), 1-2, 1-3 en 1-4 SSW.