Datum: zondag 12 november 2023, 18:51 - Auteur: Redactie

TVC Breda verliest doelpuntrijk duel bij Dubbeldam

Na een aantal zeges op rij ging het zondag mis voor TVC Breda in 4B. Dubbeldam was op eigen veld te sterk voor het bezoek uit Tuinzigt.

De Viola’s begonnen prima aan de wedstrijd, waarin Jeremy Sips (foto) in twee instanties de bal binnen schoot uit de omschakeling. Tot frustratie van het uitkamp kreeg men echter tien minuten later twee keer een goal tegen die vanuit een afgevallen bal op de zestien meter werd binnengeschoten: 2-1 en tevens de ruststand in Dordrecht.

Uiteindelijk begonnen de Bredanaars de tweede helft goed en scoorde Mick van den Broek één van de vele grote kansen, maar konden ze de wedstrijd desondanks niet over de streep te trekken. “En helaas krijgen we mede door het gladde veld de 3-2 om de oren. Uiteindelijk ben ik wel trots op de mannen, dat we alles hebben gegeven, maar het zat vandaag helaas niet mee”, vertelde captain Leroy van Berkom aan Voetbalinbreda.nl na afloop.

“We begonnen in de basiself met een jongen van 15 en drie 16-jarigen die het echt goed doen. Als je kijkt waar we mee begonnen dit seizoen maken we momenteel stappen. Er komen belangrijke weken aan dus we gaan de draad oppakken en ons klaar stomen voor aankomende zondag weer.”

Dubbeldam – TVC Breda 3-2 (2-1)
0-1 Jeremy Sips, 1-1 en 2-1 Dubbeldam, 2-2 Mick van den Broek, 3-2 Dubbeldam.