Datum: zondag 14 oktober 2018, 16:28 - Auteur: Redactie

Tweede nederlaag op rij voor SAB na rode kaart sterspeler

SAB maakt een flinke pas op de plaats in 3A. De Bredase promovendus verloor zondagmiddag in en tegen Terneuzen en raakte ook een belangrijke speler kwijt door een rode kaart.

Na de thuisnederlaag van vorig weekend tegen HVV ’24 (1-4, red.) waren twee momenten bepalend in Zeeland zondag. Terneuzen was blij toen de dienstdoende arbiter een rode kaart trokt voor Rhomar Boudzra. De van Baronie overgekomen middenvelder zou een slaande beweging hebben gemaakt volgens de leidsman, maar Boudzra en anderen dachten er anders over.

“Mijn tegenstander zei zelf tegen me dat het helemaal niks was. Slechts een lichte overtreding. Ik ben rustig gebleven na de rode kaart en van het veld gelopen, anders zou het alleen maar in mijn nadeel zijn”, aldus Boudzra tegenover Voetbalinbreda.nl. Ook teamgenoot Tomas Baljeu baalde. “Er was volgens mij helemaal niks aan de hand.” Hoe dan ook, het tweede moment was pas echt killing.

“We speelden vanaf de twintigste minuut met een man minder en kregen hem in de allerlaatste minuut tegen. We hebben tegen gehouden en gecounterd, gaven weinig weg en kregen zelfs nog kansen. Ook vijf minuten voor tijd, toen ook zij rood kregen, maar hij wilde er niet in”, aldus Baljeu. Tot overmaat van ramp kreeg ook Jordy Pas na de wedstrijd rood vanwege commentaar op de scheidsrechter. Volgende week komt Roosendaal op bezoek.

Terneuzen – SAB 1-0 (0-0)
1-0 Terneuzen.