Datum: zondag 4 december 2022, 16:54 - Auteur: Redactie

Uitvallen Jeroen Ooms smet op dikke zege TVC Breda

Het was zondagmiddag genieten van veel goals voor TVC Breda dat sterker was dan Riel en won in 4C. Smetje was wel een op het oog zware blessure voor topscorer Jeroen Ooms.

Sportpark Kwakkelhut zag hoe het duel met de bezoekende laagvlieger al voor rust beslist werd. Jeroen Ooms (foto) brak de ban en zijn broertje Tijmen Ooms volgde dat puike voorbeeld en zette de ploeg uit Tuinzigt op rozen: 2-0 tijdens de rust. De degradatiekandidaten uit Riel zouden ook de tweede helft verliezen, al scoorden ze nog wel twee goals in de slotfase. Dat maakte verder weinig uit, want opnieuw Jeroen Ooms, Tim Eggly en Romano Rijndorp prikten er elk een doelpunt bij na rust.

Toch werd er niet breeduit gelachen door de Viola’s. Een harde tackle van de gasten trof Jeroen Ooms en hij moest met tranen in zijn ogen van het veld worden geholpen. Ogenschijnlijk een fikse enkelblessure en het is maar afwachten wat de diagnose is de komende dagen. Voetbalinbreda.nl sprak na de driepunter van de Bredanaars met één van de trainers: Johan Rijndorp. “We hebben verdiend gewonnen, het was een prima pot van ons. Het is alleen klote voor Jeroen (Ooms, red.), hij heeft zijn enkelband afgescheurd.”

TVC Breda – Riel 5-2 (2-0)
1-0 Jeroen Ooms, 2-0 Tijmen Ooms, 3-0 Jeroen Ooms, 4-0 Tim Eggly, 4-1 Riel, 5-1 Romano Rijndorp, 5-2 Riel.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss