Datum: zondag 19 november 2023, 16:38 - Auteur: Redactie

Unitas ’30 boekt een puike thuiszege op HVCH dankzij ‘Achraf en Achraf’

Unitas ’30 deed zondagmiddag uitstekende zaken in de Vierde Divisie. In Etten-Leur wonnen de geel-zwarten van HVCH.

Een heerlijke middag op sportpark de Lage Banken, waar Achraf Chouiter de scoren op wist te breken vanaf de strafschopstip. De geel-zwarten zouden de marge zelfs verdubbelen via wederom Chouiter na rust, maar dat leverde geen comfortabel gevoel op. Sterker nog, HVCH bracht de 2-1 op het scorebord uit een pingel.

In een zeer bedrijvige tweede helft was het Achraf Ouaddaf die de wedstrijd hard in het slot gooide voor de bezoekers: 3-1. De club uit Heesch vertrok met de staart tussen de benen huiswaarts, en blijft zevende staan met twee punten meer dan Unitas ’30, dat momenteel de negende positie bezet op de ranglijst.

Unitas ’30 – HVCH 3-1 (1-0)
1-0 (pen.) en 2-0 Achraf Chouiter, 2-1 HVCH (pen.), 3-1 Achraf Ouaddaf.