Datum: dinsdag 21 maart 2023, 20:48 - Auteur: Redactie

UPDATE: The Gunners wint restant gestaakt duel

In 4C heeft The Gunners zaterdagmiddag geen einduitslag neer kunnen zetten. Het duel met laagvlieger Lepelstraatse Boys werd om curieuze redenen gestaakt na een uur spelen.

Tegen de op één slechtste club van de ranglijst maakte de ploeg uit Gageldonk, zoals vaker dit teleurstellende seizoen, weinig indruk. Voor rust kwam de formatie van coach Brian Piris wel op voorsprong via topschutter Daniël Zwanenburg, maar daar zou het bij blijven.

En dat kwam door het feit dat scheidsrechter Bennacer de wedstrijd staakte vanwege commentaar op hem van buiten het veld. “Het enige wat werd gezegd langs de lijn is ‘je hebt een te grote broek aan’. Onzin dus”, vertelde captain Eljay Hoed na afloop aan Voetbalinbreda.nl.

The Gunners – Lepelstraatse Boys 1-0 (1-0) * gestaakt na 60 minuten
1-0 Daniël Zwanenburg.

UPDATE: 21 MAART 2023, 20:55

De laatste 35 minuten zijn dinsdagavond uitgespeeld op sportpark het Hooghuys. Onder het toeziend oog van een kleine 50 man begonnen de bezoekers met enkele vrije trappen en corners. The Gunners startte dramatisch met een vrije trap van captain Eljay Hoed in niemandsland en een knal van Noël Sipkens, die van 45 meter de bosjes vond. Toch speelde de ploeg van coach Brian Piris daarna wat prima aanvallen bij elkaar.

Gilliano Lenz kapte zijn man uit en stuitte op de keeper, maar Justin Tijssen was even later wel trefzeker: 2-0. Sipkens revancheerde zich daarna van zijn wanhoopspoging eerder en besliste de pot: 3-0. De gasten deden nog wel iets terug, tot onvrede van reserve-keeper Jurick de Jong, die niet de nul hield nu hij de geschorste Michael van Gastel moest vervangen. The Gunners staat zevende en treedt zaterdag aan tegen concurrent Baronie ZA.

The Gunners – Lepelstraatse Boys 3-1 (1-0)
1-0 Daniël Zwanenburg, 2-0 Justin Tijssen, 3-0 Noël Sipkens, 3-1 Lepelstraatse Boys.