Datum: zondag 14 mei 2023, 17:28 - Auteur: Redactie

UVV ’40 buigt nederig voor Viola en ‘wurmt’ zich naar het einde

Om de nacompetitie om degradatie te ontlopen heeft UVV ’40 nog punten nodig in 4C. Zeker na het pak slaag dat Viola uitdeelde zondagmiddag aan de ploeg uit Ulvenhout.

Een snelle achterstand op sportpark Jeugdland bracht Viola in een zetel: 0-2. Voor rust had jongeling Juup Fassaert de 1-2 op de schoen, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. Door persoonlijke fouten na rust liepen de gasten uit naar 0-4 voordat Dennis le Feber uit een corner 1-4 maakte namens een zwaar gehavend UVV, dat met slechts negens spelers van de selectie acteerde.

Doelpuntenmaker Le feber moest als laatste man starten omdat Ruud Heestermans in de warming-up afhaakte. Op het laatst viel reservekeeper Sjef der Kinderen nog in als spits. “De nood is hoog en UVV wurmt zich naar het einde, waarbij volgende week spits Sebastián Tabak hopelijk weer aansluit”, aldus coach Marco van Dijnsen tegen Voetbalinbreda.nl. ” Viola won verdiend, maar wel geflatteerd.”

UVV ’40 – Viola 1-5 (0-2)
0-1, 0-2, 0-3 en 0-4 Viola,, 1-4 Dennis le Feber, 1-5 Viola.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss