Datum: zaterdag 20 april 2019, 20:47 - Auteur: Redactie

UVV ’40 en Irene ’58 bereiken de hatelijke brilscore

UVV ’40 liet zaterdagavond punten liggen in 3B. De in vorm verkerende ploeg uit Ulvenhout geraakte niet voorbij Irene ’58 op eigen veld.

Als koploper van de derde periode had UVV uiteraard prima zaken gedaan door te winnen, maar ondanks een late kans van Fabio Evaz, die onlangs wel nog een belangrijke late goal scoorde, vielen er geen doelpunten te bewonderen op sportpark Jeugdland. Steunpilaar Rolf Snepvangers gaf aan Voetbalinbreda.nl realistisch uitleg over de het duel en de situatie van de ploeg van coach Johan Gabriëls.

“Ik denk dat wij de meeste kansen hadden, maar al met al is het gelijkspel hetgeen waar we beiden recht op hadden. Het was gewoon niet best en we gingen mee in hun spel en dat kwam niets ten goede. Of we hoop hebben op een periodetitel? Realistisch zijn, gezien de competitie hebben we niet bij de bovenste vier gezeten. In mijn beleving dus nog niets te zoeken in de tweede klasse. Er om mogen spelen is leuk, maar vind het nog te ver van ons bed staan. Realistisch is dat we een stabiele derdeklasser willen en moeten zijn. Dat hebben we dit jaar bereikt en dat is een dik compliment aan iedereen die daar aan mee heeft gewerkt. Van wissels tot kantinebaas en van grensrechter tot spits en zo kan ik nog wel even doorgaan.”

Maandag speelt UVV weer, dan thuis tegen koploper DESK.

UVV ’40 – Irene ’58 0-0.