Datum: zondag 8 mei 2022, 15:05 - Auteur: Redactie

UVV ’40 houdt hoogvlieger Zundert in bedwang

Drie keer kwam UVV zondagmiddag op voorsprong in 3A, drie keer kwam Zundert terug in de wedstrijd. Sportpark Jeugdland en het publiek was stiekem toch de winnaar.

Op het kunstgras van het complex in Ulvenhout waren de spelers van interim-coach Joey Verhoeven degenen met het initiatief qua rendement en de bezoekers degenen met het balbezit. Dennis le Feber brak de wedstrijd open met zijn treffer, maar Zundert reageerde: 1-1. Djessie Jansen op zijn beurt met de voorsprong voor de Boys in Green, maar de vijandelijke dorpelingen bepaalden de ruststand op 2-2.

De knotsgekke eerste helft kreeg een spannend vervolg na rust, want Maikel Jansen leek UVV naar een driepunter te leiden met zijn doelpunt. Zundert stak er in de slotfase een stokje voor, waardoor de puntendeling een feit werd. UVV staat nog altijd veilig in de middenmoot en kan zich concentreren op een nieuw jaar als derdeklasser onder leiding van trainer Marco van Dijnsen.

UVV ’40 – Zundert 3-3 (2-2)
1-0 Dennis le Feber, 1-1 Zundert, 2-1 Djessie Jansen, 2-2 Zundert, 3-2 Maikel Jansen, 3-3 Zundert.