Datum: zondag 21 oktober 2018, 16:01 - Auteur: Luke Thomas

UVV ’40 kent een dip: ZIGO zorgt voor kansloze middag

Na het verlies van vorige week tegen Bavel hoopte UVV ’40 zich zondagmiddag te kunnen revancheren op het gras van ZIGO. Maar opnieuw werd er verloren in 3B, ditmaal met duidelijke cijfers.

De Ulvenhouters begonnen sterk aan de competitie. Ze behaalden zeven punten uit de eerste drie wedstrijden en verloren afgelopen zondag voor het eerst. ZIGO verloor al drie keer en won pas eenmaal. Maar het verdubbelde en kwam gemakkelijk langszij.

Een gevolg van persoonlijke fouten. In de eerste helft had UVV genoeg kansen om te scoren, maar werd er te slordig mee omgesprongen. Back Nick Mertens baalt tegenover Voetbalinbreda.nl: “We missen in de eerste helft vier één-op-één-kansen. We hadden in de eerste helft wel 4-1 voor kunnen en moéten staan. Maar we scoren niet en maken in de tweede tweede helft fout na fout. Op basis van de tweede helft is het een terechte uitslag.”

Dus beleven de groen-witten uit het Bredase dorp een teleurstellende middag en zakken ze naar de zevende plek. Geen paniek, volgende week wacht Baardwijk, dat twaalfde staat. Sportpark Jeugdland vormt het strijdtoneel.

ZIGO – UVV ’40 3-0 (1-0)
1-0, 2-0 en 3-0 ZIGO.