Datum: donderdag 20 december 2018, 22:24 - Auteur: Redactie

UVV ’40 pakt een punt op gras van koploper DESK

UVV ’40 haalde donderdagavond in en dat bleek niet zonder succes. In 3B kon koploper DESK de middenmoter uit Ulvenhout niet kloppen.

In Kaatsheuvel had UVV-spits Jonathan van Eerd (foto) de bezoekers aan de leiding kunnen brengen, maar zijn kans werd niet benut. Daarna kregen beide clubs kansen tot scoren, maar de rust werd zonder goals bereikt. Ook in de tweede helft werd er niet gescoord en dat kwam mede door Luc van Dongen. Hij hield de ploeg van trainer Johan Gabriëls op de been met puike reddingen. DESK werd beter en sterker dan de gasten, maar het bleef bij de brilstand.

“DESK is een goede ploeg, dus we zijn blij met dit punt”, gaf UVV-steunpilaar Rolf Snepvangers na afloop toe aan Voetbalinbreda.nl. Voor de Bredase dorpelingen kan de winterstop nu beginnen. “Ergens is het wel lekker, twee weken rust nu, maar zelf wil ik altijd voetballen.” Hoe dan ook, met dit resultaat op het complex van de periodekampioen en titelfavoriet kunnen The Boys in Green zeker thuiskomen voor het kerstdiner.

DESK – UVV ’40 0-0.