Datum: zondag 5 februari 2023, 16:35 - Auteur: Redactie

UVV ’40 slikt minimaal verlies bij de lijstaanvoerder

UVV blijft ploeteren in 4C. Zondagmiddag maakte de formatie uit Ulvenhout het de koploper (VVR) wel lastig, maar verloor het met minimale cijfers.

In een gelijk opgaande wedstrijd trok UVV aan het kortste eind in Rijsbergen door slechts een schamele goal. “We verdienden minimaal een punt, maar hun goal uit een afgeslagen corner in de 44stee minute bleek uiteindelijk beslissend. Er waren kansen voor beide teams in de tweede helft, maar die brachten geen verandering in de stand. We moeten volgende zondag van SAB winnen om de stand een draaglijk aanzien te geven”, vertelde UVV-coach Marco van Dijnsen na afloop aan Voetbalinbreda.nl.

Bij de Bredase dorpelingen debuteerde overigens de 17-jarige Nadim Ahyad op het middenveld een kwartier voor tijd. De jeugdspeler lijkt de komende tijd meer kansen te gaan krijgen in de hoofdmacht van The Boys in Green, want ‘de jeugd dient zich aan’, aldus Van Dijnsen.

VVR – UVV ’40 1-0 (0-0)
1-0 VVR.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss