Datum: zondag 24 november 2019, 17:29 - Auteur: Redactie

UVV ‘40 verliest verhitte wedstrijd in Dordrecht na gemiste penalty

Een vuile wedstrijd in Zuid-Holland zondag, waar UVV ‘40 nog lang van zal balen. RCD haalde alles uit de kast om te winnen en deed dat dan ook in 3B.

Racing Club Dordrecht brak al rap de score open voor eigen publiek, maar het bezoek uit Ulvenhout kreeg voor rust nog dé kans om de stand in evenwicht te brengen. Captain Rolf Snepvangers (foto) miste echter een penalty, waardoor de ploeg van trainer Johan Gabriëls een frustrerende middag ervoer.

Ondertussen kreeg een speler van de Bredase dorpelingen, die liever anoniem wilde blijven, een elleboogstoot, klap én een fluim in zijn gezicht van een RCD-aanvaller. “De arbiter zag het spuug op het gelaat, maar kon er niks aan doen omdat hij de actie niet waarnam”, zo klonk het tegenover Voetbalinbreda.nl.

Het liep bijna uit de hand, maar toen de gemoederen waren afgekoeld zou blijken dat er aan de tussenstand niks meer zou veranderen, tot onvrede van het meegereisde publiek. Komend weekend moeten The Boys in Green flink aan de bak. Dan komt koploper en buurman Bavel naar sportpark Jeugdland.

RCD – UVV ‘40 1-0 (1-0) 1-0 RCD.