Datum: woensdag 26 juni 2024, 19:44 - Auteur: Redactie

Vacature in Oosteind: OVV ’67 zoekt een verzorger (m/v)

VACATURE – OVV ’67 zoekt voor het seizoen 2024/2025 een verzorger (man of vrouw). De club uit Oosteind legt hier onder uit waar het naar op zoek is.

Op sportpark Uilendonck hikt de kleine, maar gezellige geel-zwarte vereniging al twee jaar op rij aan tegen een historische promotie naar de zondag vierde klasse, maar na de zomer moet het dan écht gaan gebeuren voor de ploeg van trainer Fatih Kaya. OVV heeft een puike selectie tot zijn beschikking, maar mist nog een belangrijke teamspeler: namelijk een verzorger. Man of vrouw.

Bij voorkeur iemand die op donderdagavond en zondagmiddag aanwezig kan zijn om de spelers te ondersteunen en te adviseren als het gaat om blessures, pijntjes en fitheid. In onderling overleg eventueel ook op dinsdagavond. Hier staat een marktconforme vergoeding aan de hand van ervaring tegenover. Interesse? Neem dan nu contact op met Gerard Verhulst via 0643112394.

Wil jouw club of team ook een vacature plaatsen voor ons grote publiek? Neem dan contact op met info@voetbalinbreda.nl en vraag naar de mogelijkheden!