Datum: zondag 13 februari 2022, 15:26 - Auteur: Redactie

Van Galen en Siner volgen Van Poelje op bij Baronie

Zoals Voetbalinbreda.nl al meldde vorige week; Martijn van Galen (foto) gaat Jurriaan van Poelje opvolgen als coach bij zondag Hoofdklasser Baronie. Dit gaat hij samen doen met nog een oud-speler: Sedat Siner.

Van Galen trainde de laatste jaren zondag derdeklasser Groen-Wit, maar is toe aan een stap hogerop. Die krijgt hij dus, bij de club waar hij vroeger Nederlands amateurkampioen werd. Uiteindelijk werd hij profvoetballer als spits bij clubs zoals VVV en KV Mechelen. Via de clubsite communiceert Baronie het volgende.

“Baronie is verheugd te kunnen melden dat een overeenkomst  is gesloten met twee nieuwe trainers. Met ingang van het seizoen 2022-2023 zullen Sedat Siner en Martijn van Galen samen verantwoordelijk zijn voor de selectie van Baronie Zondag 1. Het trainersduo volgt de, aan het einde van dit seizoen naar Kloetinge, vertrekkende Jurriaan van Poelje op.”

“Met Siner en Van Galen haalt Baronie twee oud-Baronnen terug naar de Blauwe Kei. De twee jonge vijftigers zijn ook verre van onbekenden van elkaar. Als spelers maakten zij beiden deel uit van de succesformatie onder Jos Broers in de jaren negentig van de vorige eeuw. In 1997 bereikte dit elftal een hoogtepunt met het winnen van de algehele landstitel in het amateurvoetbal.”