Datum: zondag 15 mei 2022, 15:09 - Auteur: Redactie

Verliezend JEKA laat titelfavoriet VOAB bibberen

JEKA is zo goed als veilig in 2E en hoopte op een stunt tegen titelfavoriet VOAB in 2E. Dat lukte niet, de gasten wonnen, maar de Bredanaars konden met opgeheven hoofd hun kantine in zondagmiddag.

Sportpark Tussen de Leijen beleefde een spannend gevecht tussen de aanstaande kampioen en de Tricolores van coach Ivo van Moergestel. Doelpunten vielen er niet, tot een kwartier voor tijd Disney Cecilia scoorde: 1-0. De stunt leek toch in de maak, maar VOAB rechtte zijn rug en kreeg tien minuten voor tijd opluchting, toen de bezoekers de gelijkmaker aan lieten tekenen.

JEKA begon achteruit te lopen en kreeg alsnog de pijnlijke 1-2 tegen. Geen resultaat, daar het er wel naar uitzag. Voetbalinbreda.nl checkte het humeur van captain Jules Philippart, die geblesseerd het strijdtoneel had verlaten na de openingsgoal. “Het zat er helaas niet in vandaag. Maar buiten dat ik erg trots ben op de mannen, hebben we een puike pot gespeeld tegen VOAB.”

“We waren zeker 75 minute beter, maar helaas valt het alsnog de verkeerde kant op. Overigens vind ik RBC wel echt een betere ploeg hebben dan VOAB, maar zij staan al maanden bovenaan dus alle respect naar VOAB. Wij gaan ons de komende weken definitief veilig spelen”, aldus de routinier. Komend weekend wacht het pittige uitduel met ‘stadsrivaal’ Beek Vooruit.

JEKA – VOAB 1-2 (0-0)
1-0 Disney Cecilia, 1-1 en 1-2 VOAB.