Datum: zondag 5 februari 2023, 15:13 - Auteur: Redactie

Verliezend Oosterhout ‘vecht’ teveel en voetbalt te weinig

Oosterhout verknalde de kans om aan te haken bij de subtop van 2D zondagmiddag. Uno Animo won de ‘vechtwedstrijd’ in de laatste minuut.

In Loon op Zand was het bikkelen geblazen voor Oosterhout, dat uitstekende zaken kon doen op de ranglijst. Het begin was echter slecht, want na een doelpuntloze eerste helft, kwamen de gasten op achterstand. Toch werd het 1-1. Matthew Coenraadts mocht een penalty nemen en bewees weer dat hij de titel specialist zo langzaam aan mag dragen. Maar, de blijdschap van de gelijkmaker duurde niet lang. Uno Animo speelde opportunistisch en had succes in extremis: 2-1.

“We hebben niet gevoetbald en zijn meegegaan in het vechtvoetbal van Uno Animo. Beide ploegen creëerden we nauwelijks kansen. In de laatste minuut verliezen we we weer, zij waren lange ballen aan het pompen en in de scrimmage tikken ze hem binnen. Het was een matige wedstrijd van ons. Zelf kwam ik aanvallend ook niet veel in het spel voor helaas. Heb ook weinig tot geen bruikbare ballen gehad”, baalde spits Sandro Ariza na afloop toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak.

Uno Animo – Oosterhout 2-1 (0-0)
1-0 Uno Animo, 1-1 Matthew Coenraadts, 2-1 Uno Animo.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss