Verliezend PCP krijgt nog geen warm welkom in 4C

Datum: zondag 29 september 2019, 16:38 - Auteur: Redactie

Verliezend PCP krijgt nog geen warm welkom in 4C

Vorig weekend opende promovendus PCP met een remise in 4C, zondagmiddag ging het niet beter. Sterker nog, Blauw Wit ’81 schoot er teveel in tegen de Bredanaars, bij wie er weer een nieuwe keeper onder de lat stond.

Vorig weekend speelde PCP met 2-2 gelijk, maar ook zondag werd er niet gewonnen. Toen keepte Mo Omar, die droomt van een nieuwe promotie met zijn nieuwe club PCP, niet. Ook zondag stond Christiaan Frijters onder de lat, maar hij kon niet voorkomen dat Blauw Wit effectief was. De Bredanaars waren bij vlagen beter dan de ploeg uit De Moer, maar toch kwam PCP op achterstand. Ex-Groen-Wit-talent Achraf Mejout zorgde echter snel voor de gelijkmaker, maar opnieuw stond het al rap achter: 2-1.

De knotsgekke eerste helft ging maar door: Mo Alsaaid (ex-SC Hoge Vucht) maakte met twee goals plots 2-3 en net voor de pauze stond het alweer 3-3. In het tweede bedrijf waren de dorpelingen weer snel trefzeker (4-3), maar was het voormalig talent Haris Hasanovic die de verdiende gelijkmaker op het scorebord liet programmeren. Het slotakkoord was uiteindelijk voor de gastheren: 5-4. Een hard gelag voor verliezend trainer Peter Maaskant, die volgend weekend sportieve wraak kan nemen met zijn formatie. Dan komt fusieclub RFC naar Brabantpark.

Blauw Wit ’81 – PCP 5-4 (3-3)
1-0 Blauw Wit ’81, 1-1 Achraf Mejout, 2-1 Blauw Wit ’81, 2-2 en 2-3 Mo Alsaadi, 3-3 en 4-3 Blauw Wit ’81, 4-4 Haris Hasanovic, 5-4 Blauw Wit ’81.