Datum: maandag 22 april 2019, 16:24 - Auteur: Luke Thomas

Verliezend UVV ’40 komt wederom niet tot scoren

Op jacht naar een heuse periodetitel in 3B ervaart UVV ’40 maandag zijn tweede tegenslag. Thuis tegen DESK ging het onderuit. Geen schande, de bezoekers staan fier bovenaan. Ook in de strijd om de derde periode. Maar omdat er zaterdag ook al met 0-0 werd geremiseerd wel zonde.

Dé topper van de derde periode op Sportpark Jeugdland. Dat klinkt natuurlijk vreemd voor menig UVV-aanhanger. Maar het is wel de waarheid. Thuis tegen DESK zou de formatie van trainer Johan Gabriëls een flinke stap kunnen zetten naar een periodetitel. Maar: DESK staat niet voor niets bovenaan.

Volgens sterkhouder Rolf Snepvangers was de wedstrijd vrij gelijkopgaand. “De eerste helft hadden ze niets te vertellen. De eerste uitbraak, net voor rust, zorgde meteen voor de 0-1. De tweede helft vingen ze ons wat beter op en resulteerde dat in de 0-3-eindstand. Misschien ietwat geflatteerd, maar het is een sterke ploeg, DESK. Die verdienen het kampioenschap. Wel compliment naar mijn eigen teamgenoten voor de eerste helft, daar kunnen we zeker op voortborduren”, ving Voetbalinbreda.nl op.

Ondanks de nederlaag lovende woorden. En terecht, UVV is simpelweg goed bezig de afgelopen weken. Op 5 mei speelt het pas weer, dan tegen RWB.

UVV ’40 – DESK 0-3 (0-2)
0-1, 0-2 en 0-3 DESK.