Datum: vrijdag 14 juni 2024, 10:22 - Auteur: Redactie

‘ViB 2.0’ op komst: nieuwe website, extra features en ‘gruwelijk’ concept

Voetbalinbreda.nl is trots om te kunnen melden dat dit huidige seizoen het beste seizoen is ooit. In de afgelopen 13 jaar hebben wij nog nooit zoveel gebruikers gehad en nu alles in de lift omhoog zit, zijn we nog trotser om ‘ViB 2.0’ aan te kondigen.

Momenteel wordt er gewerkt aan een compleet nieuwe website. We zijn op dit moment hard bezig met een nieuw ontwerp van ons platform. Niet alleen wordt onze website mooier, hij zal nog overzichtelijker worden voor een optimale gebruikerservaring. Daarnaast zullen er extra features worden toegevoegd en ook voor elke individuele selectiespeler in ‘onze regio’ Breda hebben we iets exclusiefs in petto.
 
Er komen naast onze wedstrijdverslagen, interviews, nieuwtjes en wekelijks terugkerende items als ‘ViB Beste 11’ en ‘ViB Speler van de week’ meerdere nieuwe concepten aan. En om er voor te zorgen dat we meer autonoom te werk kunnen blijven, bieden wij voor de echte fijnproevers een online seizoenkaart aan. Onze seizoenkaarthouders zullen ongeremd genieten van ons podium en krijgen zelf ook extra opties.
 
Zonder meteen diep in detail te treden: het regulier bezoeken van onze website blijft gewoon gratis, maar voor de mensen die maximaal willen genieten van onze content en zelf ook zichtbaar willen worden, is de ‘ViB seizoenkaart’ straks een feit. Zorg dat jullie deze seizoenkaart aanschaffen en maak onze wilde rit naar boven mee, want we gaan hard. En we willen nog harder gaan.
 
Over een maand (medio juli) tonen we jullie de eerste beelden van ons nieuwe platform en een maand daarna (medio augustus) gaan we online. Stay tuned!