Datum: vrijdag 2 september 2022, 15:37 - Auteur: Redactie

Voetbalshop Breda is op zoek naar een shopmanager

VACATURE: Voor onze Voetbalshop.nl locatie in Breda zoeken we een shopmanager die bereid is om die extra stap te zetten.

Winkel | Shopmanager Breda

[36-40 uur]

Wat ga je doen?

Als bedrijfsleider ben je de rechterhand van de regiomanager en het gezicht van Voetbalshop.nl Breda. Als shopmanager ben je commercieel ingesteld en werk je met passie. Je maakt niet alleen jouw team enthousiast van voetbal, maar weet ook klanten als nieuwe ambassadeurs aan jouw winkel te binden.

Als bedrijfsleider heb je aardig wat kennis en ervaring in huis. Wij bij Voetbalshop.nl vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Hiervoor hebben een intern programma ontwikkeld waarbij jij 1 op 1 wordt gecoacht. Daarnaast bieden wij verschillende fysieke en online trainingen aan van o.a. adidas, Nike en Puma waardoor jij op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkeling op het gebied van voetbal, retail en leiderschap.

Naast de verantwoordelijkheid voor de winkel, voel jij ook de verantwoordelijkheid voor je team. Je ziet het talent en ontwikkeling van de medewerkers, hierin vind je het leuk om je medewerkers te trainen en coachen om het team verder te ontwikkelen. 
Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een top omzet, nieuwe ambassadeurs, en een verzorgde winkel. Ben jij opzoek naar een uitdagende baan? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken!

Om je eigen winkel te runnen beschik je over een aantal talenten en ervaringen;

  • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in een winkel;
  • Ervaring binnen sport- fashion en/of Retail;
  • Positief kritisch ingesteld, resultaatgericht, energiek, analytisch en cijfermatig;
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en die van het team;
  • Fulltime beschikbaar en flexibel t.a.v. werktijden en werken in het weekend

Interesse?

Zie jij het al voor je om je eigen winkel te runnen? Mooi, dan zijn wij ontzettend nieuwsgierig naar jou! Vervolg dan je carrière bij Voetbalshop. Stuur je sollicitatiebrief en CV (met foto) naar w.de.guijtenaere@voetbalshop.nl t.a.v. Wouter de Guijtenaere.

https://www.voetbalshop.nl/over-ons/vacatures