Datum: zaterdag 11 maart 2023, 21:03 - Auteur: Redactie

Vrederust klopt The Gunners: duel eindigt in knokpartij

In 4C kan het seizoen als mislukt beschouwd worden voor The Gunners. Zaterdag leed de ploeg uit Gageldonk weer een nederlaag, deze keer tegen titelkandidaat Vrederust. Extra smet op de wedstrijd, de rode kaarten in extremis.

Op sportpark het Hooghuys werd voor de zoveelste keer duidelijk dat er weinig vertrouwen over is van het vorige seizoen, waarin de nacompetitie-finale om promotie nog werd gehaald. Het aangekondigde vertrek van coach Brian Piris komende zomer, een clubspeler als Charlie van Oosterhout die halverwege is gestopt en de nieuwelingen die de kar niet kunnen trekken: het is een dramatisch jaar aan het worden in de Haagse Beemden.

Zaterdag moest ook captain Eljay Hoed vanwege fysiek ongemak de wedstrijd skippen en dus bleef er al met al te weinig over voor de equipe uit Gageldonk. Koploper Vrederust stuitte desalniettemin op een strijdende thuisclub, maar scoorde twee keer en hield het achterin potdicht. Daardoor eindigde de wedstrijd voor de gastheren in mineur. Zeker omdat een furieuze thuiskeeper nog betrokken raakte in een vechtpartij met een Vrederust-speler. Beide heren kregen rood.

The Gunners – Vrederust 0-2 (0-1)
0-1 en 0-2 Vrederust.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss