Datum: zaterdag 1 oktober 2022, 16:16 - Auteur: Redactie

VVC ’68 knalt The Gunners in een vroege vormdip

In 4C staat The Gunners na twee speelronden puntloos onderaan. VVC maakte zaterdag gehakt van het bezoek uit de Haagse Beemden.

In Halsteren leek The Gunners op sportieve wraak belust. Na de teleurstellende thuisnederlaag van zeven dagen eerder tegen FC Bergen (1-2, red.) moest het tweede potje van het seizoen in winst omgezet worden door de zelfverklaarde titelfavoriet. En dat leek te gebeuren, toen spits Daniël Zwanenburg (foto) de ban brak: 0-1. Lang duurde die vreugde echter niet, want de thuisploeg maakte uiteindelijk gelijk en kantelde het duel na rust volledig: 4-1.

De ploeg van trainer Brian Piris staat met een dik negatief saldo en nul punten onderaan. Een hard gelag, nadat het vorig seizoen nog bijna was gepromoveerd via de nacompetitie. Na afloop sprak Voetbalinbreda.nl met Charlie van Oosterhout, die nog ontbrak vanwege fysiek ongemak, maar volgend week zijn rentree maakt. “Voor rust gaven we nauwelijks iets weg, maar na rust hadden we niks meer in te brengen. Het was wel dramatisch vandaag.”

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

VVC ’68 – The Gunners 4-1 (0-1)
0-1 Daniël Zwanenburg, 1-1, 2-1, 3-1 en 4-1 VVC ’68.