Datum: zondag 20 oktober 2019, 18:03 - Auteur: Redactie

WDS ‘19 drukt door in laatste kwartier en zegeviert

Het zoals altijd slecht aan een seizoen beginnen WDS ‘19 liet zondag niet met zich sollen. Na een aantal onterechte puntenverliezen won het ditmaal van Dussense Boys in 4C.

Sportpark Paradijs maakte zich op voor een heerlijke voetbalmiddag, die slecht begon. Waarom? Omdat SAB een paar weken terug namelijk met 11-2 won in Dussen, maar de dorpelingen zondagmiddag toch op voorsprong kwamen. Uit het niets werd een vrije trap van richting veranderd en belandde achter goalie Yunus Arpat, die opnieuw vakantieganger Thomas Point verving. Ook topscorer Abdul Avci was overigens niet van de partij vanwege een blessure die hem de laatste weken aan de kant houdt.

Uit een voorzet van Bayram Avci was het echter Koen van Kleef de stand in evenwicht bracht. Na de pauze zakten de bezoekers nog meer terug, maar werd het twintig minuten voor tijd toch 2-1. Uitblinker Bader Boughardaine, één van de kleinste mensen van het veld, kopte een afgeslagen corner binnen. Toen de ervaren aanvaller een typische actie in huis had en de goed ingevallen Ricky Staneke bediende, die ook met het hoofd scoorde bij de tweede paal, was de driepunter binnen voor de ploeg van trainer Alkan Uzun.

Voetbalinbreda.nl nam na de wedstrijd contact op met routinier Eljay Hoed, die dit seizoen op de linksback-positie bikkelt. “Toen Ricky Staneke inviel na rust begonnen we lekkerder te voetballen, al denk ik dat Bader Boughardaine man of the match was. We moeten gewoon elke week aankijken en hopen dat we ergens een mooie serie kunnen wegzetten. Volgend weekend wordt het interessant als we spelen bij SAB.”

WDS ‘19 – Dussense Boys 3-1 (1-1) 0-1 Dussense Boys, 1-1 Koen van Kleef, 2-1 Bader Boughardaine, 3-1 Ricky Staneke.