Datum: zondag 17 maart 2019, 18:01 - Auteur: Redactie

WDS ’19 klopt VCW en zit ook ‘buurman’ Terheijden dwars

In 4C maakte WDS zondagmiddag geen fout. Thuis tegen VCW werd er ruim gewonnen, waardoor de derde positie nu binnen handbereik is.

In Kesteren zijn ze tevreden: op eigen veld werd vakkundig afgerekend met VCW. Bayram Avci scoorde twee treffers, waarna de gasten de spanning heel even terug in de wedstrijd brachten. Abdul Avci maakte er echter 3-1 van en nieuweling Mihayrick Hieronimus gaf de overwinning op sportpark Paradijs extra glans door voor het slotakkoord te tekenen. Het scoorde zijn eerste goal sinds zijn recente komst bij de Babyblauwen.

De ploeg uit de Haagse Beemden zorgde zodoende voor een zwart weekend in de Gemeente Drimmelen, waar de ploeg uit Wagenberg dus met een pak slaag naar huis reed en ‘buurdorp’ Terheijden, dat zelf met 3-3 remiseerde tegen Be Ready, de Bredanaars ziet naderen. De oudste amateurclub van de Gemeente Breda staat nu nog vijfde en kruist volgend weekend de degens met directe concurrent Blauw Wit ’81. Uit.

“We hebben een prima middag beleefd. We speelden slecht in de eerste helft, maar we zijn nooit echt in de problemen geweest”, vertelt aanvoer Kevin Keehnen na afloop van de driepunter aan Voetbalinbreda.nl. “Overigens wil ik nog even een shout out doen naar Bayram Avci, want zijn tweede treffer was echt een beauty. Hij nam een bal uit de lucht met de hak. Een schitterend doelpunt.”

WDS ’19 – VCW 4-1 (1-0)
1-0 en 2-0 Bayram Avci, 2-1 VCW, 3-1 Abdul Avci, 4-1 Mihayrick Hieronimus.