Datum: zondag 22 september 2019, 16:23 - Auteur: Redactie

WDS ’19 knoeit na goal Abdul Avci in en tegen Waspik

WDS ’19 beleefde zondagmiddag een rampzalige start van 4C. Op bezoek bij Waspik, dat onlangs gedegradeerd is, gaf het een voorsprong weg na rust.

De zure nasmaak van de verloren finale om promotie naar de zondag derde klasse van medio juni was nog maar amper weggespoeld of WDS kreeg een nieuwe tik te verwerken. Een zeer onnodige tik welteverstaan. Op het gras van Waspik bleek het bezoek uit Breda heer en meester en via Abdul Avci, who else, stond het al rap 0-1. De spits uit de Haagse Beemden zou echter opnieuw de hoofdrol opeisen, maar dan negatief. Vanaf de stip kreeg de doelpuntenmachine de kans om de ploeg van nieuwbakken coach Alkan Uzun in veilige haven te knallen, maar de penalty werd gemist.

De thuisspelende dorpelingen bleven zodoende in de race om een punt en maakte vlak voor tijd de gelijkmaker. Daar bleef het niet bij want het werd ook nog 2-1, waardoor de frustraties in het Bredase kamp zich opstapelden. “We hebben echt alles gegeven en waren geen moment in de problemen geweest. Dat je dan verliest is vreselijk. Maar als dit een club is die uit de derde klasse is gekomen, dan gaat het goed komen. Een gelijkspel was terechter geweest”, aldus captain Kevin Keehnen na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

Volgende week is de druk meteen aanwezig. Dan komt Raamsdonk naar sportpark Paradijs.

Waspik – WDS ’19 2-1 (0-1)
0-1 Abdul Avci, 1-1 en 2-1 Waspik.