Datum: zondag 8 mei 2022, 15:11 - Auteur: Redactie

WDS ’19 lijdt een flinke nederlaag bij Dussense Boys

Voor degradatiekandidaat WDS was het een zondag om snel te vergeten. Dussense Boys stond in 4C na 52 minuten spelen al met 5-0 voor en won met speels gemak van de ploeg uit de Haagse Beemden.

In Dussen ging het al rap mis voor de oudste amateurclub van Breda. Onder meer een eigen doelpunt en mak verdedigen leverde de thuisclub een 4-0-rustand op. In de tweede helft kon Levi van Beckhoven wel weer scoren en trapte Bayram Avci een pingel binnen, maar toen hadden de dorpelingen er al lang en breed genoeg van. De zoveelste beschamende zege werd zodoende een feit voor de blauwhemden uit Kesteren.

“Je geeft de wedstrijd in drie minuten tijd uit handen in de eerste helft. Het gaat om de absolute wil om te winnen en die was er vooral de eerste helft niet. Gelukkig vond Dussense Boys het bij 5-0 mooi geweest en zijn wij wel blijven knokken in de tweede helft. We staan weer met beide beentjes weer op de grond. Nu is donderdagavond thuis tegen concurrent VCW echt heel belangrijk”, aldus WDS-coach Martijn van Wanrooij tegen Voetbalinbreda.nl na afloop.

Dussense Boys – WDS ’19 5-2 (4-0)
1-0, 2-0, 3-0, 4-0 en 5-0 Dussense Boys, 5-1 Levi van Beckhoven, 5-2 Bayram Avci (pen.).