Datum: donderdag 24 maart 2022, 22:38 - Auteur: Redactie

WDS lijdt zijn vijfde nederlaag op rij door Right ‘Oh

WDS ’19 heeft nog altijd geen punt behaald in 2022. Donderdagavond in 4C ging ook de inhaalwedstrijd tegen Right ‘Oh verloren.

Right ‘Oh zakte op sportpark Paradijs veelvuldig in en wachtre op een foute pass vanuit WDS, om vervolgens een lange bal op de twee snelle spitsen te spelen. Aan de bal tot halverwege de helft van de tegenstander speelden de Bredanaars de eerste helft prima, maar toch ging het al na twee minuten mis: 0-1. Bayram Avci maakte na een kwartier nog wel gelijk, maar weer enkele minuten later stond het bezoek uit Geertruidenberg weer op voorsprong. Het enige gevaar van de thuisclub erna was een halve omhaal van Bayram Avci en een penalty-moment toen diezelfde Avci over de knie van de tegenstander ging.

In de tweede helft was Right ‘Oh alleen maar aan het tegenhouden en via de counter proberen eruit te komen. “We hebben geen kans meer weggegeven, maar waren erg onzorgvuldig aan de bal. Teveel spelers die de eindpass wilden geven en vooral de eerste helft een te trage voortzetting aan de bal”, zuchtte WDS-trainer Martijn van Wanrooij na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl. “Deze doet pijn, Zeker na afgelopen zondag had ik hetzelfde enthousiasme verwacht tegen een ploeg die we moeten kunnen hebben. Right ‘Oh liet ons aan de bal en we hadden daar veel moeite mee. Dit is gewoon zwaar klote.”

WDS ’19 – Right ‘Oh 1-2 (1-2)
0-1 Right ‘Oh, 1-1 Bayram Avci, 1-2 Right ‘Oh.