Datum: zondag 25 november 2018, 17:06 - Auteur: Redactie

WDS ’19 stelt teleur thuis tegen laagvlieger uit Dussen

WDS ’19 blijft wisselvallig presteren in 4C. Zondag kwam laagvlieger Dussense Boys op bezoek, maar na een dikke voorsprong, moesten de Bredanaars toch nog blij zijn dat ze in de slotfase een punt redden.

Twee treffers van Bayram Avci leken sportpark Paradijs in feeststemming te brengen en toen ook Abdul Avci had gescoord en het 3-1 stond leek het wel gedaan met het bezoek uit Dussen. Maar WDS is WDS en krijgt veel tegentreffers. Ook zondag dus. “Dan scoren ze vlak voor rust de 3-2 en dan geloven zij er weer in he”, lacht WDS-aanvoerder Kevin Keehnen bijna gelaten als hij met Voetbalinbreda.nl spreekt. Dan wat ernstiger: “Het is schandalig dat we het voor rust niet afmaken.”

De Babyblauwen van coach Gijs Smulders kregen namelijk opnieuw legio kansen, maar na de pauze scoorde het uitteam de 3-3 en toen was WDS het even kwijt. Van grote favoriet, tot knokker voor een punt. Dat lukte wel dankzij een goal van verdediger Jonathan Fiddelers, maar de winst zat er ondanks kansen voor Danny Ummels en Andries Tolenaars niet meer in. Zo werd het voor de tweede thuiswedstrijd op rij 4-4 (net als tegen Chaam onlangs).

Met nog een inhaalduel tegoed thuis tegen SC Hoge Vucht is WDS dus nog niet afgehaakt voor een plek in de top van de ranglijst, maar titelfavorieten Be Ready en RFC staan al mijlenver voor op de club uit de Haagse Beemden, die voor het seizoen begon ook hardop droomde van het kampioenschap. Enfin, volgend weekend reist nummer 6 WDS af naar de nummer 5: Terheijden. Op sportpark Ruitersvaart zal zich een interessante derby afspelen.

WDS ’19 – Dussense Boys 4-4 (3-2)
1-0 en 2-0 Bayram Avci, 3-0 Abdul Avci, 3-1, 3-2, 3-3 en 3-4 Dussense Boys, 4-4 Jonathan Fiddelers.