Datum: zondag 3 oktober 2021, 16:51 - Auteur: Redactie

WDS ’19 wordt thuis gekleineerd door Dussense Boys

Het werd een roetzwarte zondag voor vierdeklasser WDS. Zondagmiddag kwam, zag en overwon Dussense Boys, dat vorig weekend ook al uithaalde tegen een Bredase club.

Verliezend coach Martijn van Wanrooy vatte de pandoering maar meteen samen. “We speelden de eerste helft een prima pot. Krijgen drie goede mogelijkheden en moeten minimaal een tot twee keer scoren. De goal die zij maken is het enige schot op goal geweest in de eerste helft. Tweede helft starten we ook goed en zijn we ook beter en krijgen opnieuw twee opgelegde kansen die er niet in gaan. Dan volgt een moment van onoplettendheid bij een snel genomen hoekschop en staat het 0-2. Vervolgens gaan wij 1 op 1 spelen en drukken en krijgen we er nog drie tegen.”

“Uiteindelijk verliezen we vandaag van een collectief dat Dussense Boys heet. Symbool was een moment op slag van rust: zij krijgen een hoekschop en de afvallende bal is voor ons. Binnen vijf seconden hebben ze acht man in de eigen zestien staan. De bereidheid om vieze meters te maken zorgt ervoor dat het een lastige ploeg is met 3 goede voetballers voorin”, besluit de Haagse oefenmeester tegenover Voetbalinbreda.nl.

WDS ’19 – Dussense Boys 1-5 (0-1)
0-1, 0-2, 0-3, 0-4 en 0-5 Dussense Boys, 1-5 Bayram Avci.