Datum: zondag 21 oktober 2018, 16:16 - Auteur: Redactie

WDS ’19 verliest voor de tweede week op rij na kraker tegen Be Ready

WDS ’19 moet zijn titelaspiraties in 4C even in de ijskast zetten. Zondagmiddag verloor de equipe uit de Haagse Beemden voor de tweede week op rij een lastige competitiewedstrijd: ditmaal tegen Be Ready.

Na de 4-1-zeperd bij Right ‘Oh twee weken geleden en de uitgestelde derby tegen SC Hoge Vucht van vorig weekend was het lang wachten op sportieve wraak voor de oudste amateurclub van Breda. De ploeg van coach Gijs Smulders moest zondag de degens kruisen met titelfavoriet Be Ready, maar had het thuisvoordeel. Sportpark Paradijs juichte dan ook hard toen topscorer Abdul Avci de ban brak: 1-0.

De bezoekers uit Hank reageerde echter als door een adder gebeten op sportpark Paradijs. Van 1-0, naar 1-2 in korte tijd: WDS maakte hardhandig kennis met de skills van Be Ready. Toch was het Appie Avci die na rust weer scoorde. Zijn 2-2 werd dan weer snel vervolgd door 2-3, waarna WDS nog kansen kreeg op de gelijkmaker. Het mocht toch niet baten, waardoor de tweede nederlaag op rij een feit werd.

“Een gelijkspel was wel op zijn plaats geweest, denk ik”, vertelde WDS-captain Kevin Keehnen tegen Voetbalinbreda.nl. “Als team vochten we er hard voor, maar het werd helaas een onnodige nederlaag voor ons. In de kleedkamer was de spirit wel goed op zich. We voelden dat er meer in had gezeten. Het komt wel goed met ons.” Volgend weekend reist WDS af naar VCW.

WDS ’19 – Be Ready 2-3 (1-2)
1-0 Abdul Avci, 1-1 en 1-2 Be Ready, 2-2 Abdul Avci, 2-3 Be Ready.