Datum: zondag 29 september 2019, 17:43 - Auteur: Redactie

WDS ’19 zegeviert thuis: de ‘Avci’s’ slopen Raamsdonk

De uitglijder van vorig weekend in en tegen Waspik is hersteld door WDS ’19. Zondagmiddag in 4C werd Raamsdonk van het veld gespeeld door de ploeg uit de Haagse Beemden met de gebroeders wederom Avci in een heldenrol.

De onnodige zeperd van zeven dag eerder werd gretig weggespeeld door WDS ’19, dat onder de nieuwe coach Alkan Uzun wachtte op zijn eerste punten. Die zouden er met gemak komen, want zoals jaren achtereen waren de ‘Avci’s’ on fire. De oudste van de twee, Bayram, liet dankzij een doppelpack de ruststand op 2-0 bepalen en na de pauze maakte Abdul een loepzuivere hattrick. De twee fenomenen van sportpark Paradijs zijn weer gaande.

In de absolute slotfase deden de bezoekende dorpelingen nog wel iets terug, maar daar zal niemand echt om malen in de Haagse Beemden. Met drie punten uit twee duels kan de weg omhoog ingezet worden. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met captain Kevin Keehnen. “Prima overwinning, geen moment in de problemen geweest. Geluk gehad dat hun de penalty missen bij een 2-0-stand, waarna wij makkelijk uit konden lopen naar 5-0. Het had makkelijk ook nog hoger uit kunnen vallen.”

 Volgend weekend moet de oudste amateurclub van Breda een uitwedstrijd spelen. Op het gras van Right ‘Oh wordt er om 14:30 uur afgetrapt.

WDS ’19 – Raamsdonk 5-1 (2-0)
1-0 en 2-0 Bayram Avci, 3-0, 4-0 en 5-0 Abdul Avci, 5-1 Raamsdonk.