Datum: zondag 31 maart 2019, 18:38 - Auteur: Redactie

WDS pakt derde plek dankzij dubbelslag Abdul Avci

Voor WDS ‘19 komt de nacompetitie om promotie dichterbij. Zondag won de ploeg op het gras van Raamsdonk al ging dat niet zonder slag of stoot.

Wie anders dan topscorer Abdul Avci opende de score? Precies, niemand. De spits maakte de 0-1 en zag de equipe van coach Gijs Smulders ploeteren daarna. Pas vlak voor tijd leek de jongste Avci met zijn tweede golazo van de middag de strijd te beslissen.

“Uiteindelijk kregen we toch nog stress, totaal onnodig. Bal buitenkant paal, lat. Weer te veel kansen laten liggen. Uiteindelijk maken we het onszelf alsnog moeilijk door de 1-2 toe te staan in uiterste blessuretijd. Belangrijkste zijn de drie punten. Het is ook lastig voetballen tegen zo’n tegenstander die met acht man verdedigen en alleen de lange bal hanteren en hopen dat die een keer goed valt. Denk dat balbezit wel 80 procent voor ons was”, aldus captain Kevin Keehnen tegen Voetbalinbreda.nl.

Komend weekend staat hetzelfde affiche weer op het programma, alleen dan op sportpark Paradijs. De oudste amateurclub van Breda staat nu gedeeld derde met Blauw Wit ‘81.

Raamsdonk – WDS ’19 1-2 (0-1)
0-1 en 0-2 Abdul Avci, 1-2 Raamsdonk.