Datum: zondag 16 oktober 2022, 15:32 - Auteur: Redactie

Weer doelpuntrijk duel voor DIA, maar ditmaal zonder punten

DIA beleefde weer een zondag vol goals in 3B. Dubbeldam maakte de zevende en laatste echter, waardoor de promovendus uit Teteringen aan het kortste eind trok.

DIA dit seizoen: 2-2, 3-3, 4-4 en in speelronde 4 deze knotsgekke uitslag. Het is nooit saai als de promovendus in actie komt, zoveel is duidelijk. Zo ook zondag op sportpark de Gouwen, waar Dubbeldam de ban brak. Amine el Kaddouri pikte weer een goaltje mee en liet de bordjes in evenwicht hangen. Toch namen de bezoekers uit Dordrecht weer de leiding in het Bredase dorp.

Maar de ploeg van coach Alkan Uzun kantelde de wedstrijd dan weer. Collin Schilperoord en Thomas van Burik leken er een gouden middag van te maken, tot het alsnog mis zou gaan: 3-4. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met aanvaller Remco Sluijk. “Het was niet best. Wat er aan schort bij ons? We kunnen op een of andere manier geen voorsprong vasthouden en over de streep trekken.”

DIA – Dubbeldam 3-4 (2-2)
0-1 Dubbeldam, 1-1 Amine el Kaddouri, 1-2 Dubbeldam, 2-2 Collin Schilperoord, 3-2 Thomas van Burik, 3-3 en 3-4 Dubbeldam.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss