Datum: zondag 11 december 2022, 17:13 - Auteur: Redactie

Winnend Oosterhout met gerust hart richting de feestdagen

Voor Oosterhout is de eerste seizoenshelft succesvol afgesloten zondag in 2D. Helvoirt kwam tevergeefs op bezoek en verloor.

Toen Tim Schollaardt de wedstrijd open had gebroken en de ruststand met zijn treffer op 1-0 had bepaald was Oosterhout welhaast verplicht hem over de streep te trekken. De driepunter welteverstaan. Na rust gebeurde dat ook. Ex-prof Charlton Vicento dook op voor de 2-0. Diae Abjij besliste het gevecht met de bezoekers, die op hun beurt nog wel de sportieve eer konden redden: 3-1.

Na afloop sprak Oosterhout-spits Sandro Ariza met Voetbalinbreda.nl. “Dit was een terechte overwinning. Zij hebben een paar kansen gehad, die onze keeper Rodney Schrauwen goed pakte. Maar verder domineerden wij de wedstrijd vrij eenvoudig. In de laatste minuut maken ze een beetje onnodig nog de eretreffer, het werd nooit echt spannend.”

Oosterhout – Helvoirt 3-1 (1-0)
1-0 Timo Schollaardt, 2-0 Charlton Vicento, 3-0 Diae Abjij, 3-1 Helvoirt.