Datum: zaterdag 6 november 2021, 18:04 - Auteur: Redactie

Winnend The Gunners blijft in het spoor van de koploper

Even beseffen: het spel van The Gunners was niet om aan te gluren zaterdagmiddag, maar RFC werd toch verslagen in 4D. Door de zakelijke zege wordt de topper tegen koploper DESK dan ook een fantastisch affiche over twee weken.

Zo mooi als de wedstrijd begon qua resultaat, zo foeilelijk was hij speltechnisch. Uiteindelijk zal eenieder met een The Gunners-hart er maling aan hebben, want op aangeven van Paul Pedersen, maakte loopwonder Roy Suter er 1-0 van. Sportpark het Hooghuys kon daarna nog een keer juichen. Een schitterende vrije trap van Boris Houtzager (foto) vond de bovenhoek en zette de ploeg van coach Brian Piris op rozen.

Maar daarna ontvouwde zich een barslechte schoffelpartij. Gescoord werd er door beide ploegen niet. Alleen Paulo Remie had nog een grote kans, maar het bleef bij 2-0. Aanvoerder Pedersen na afloop tegen Voetbalinbreda.nl. “Het was voetballend niet best, maar The Gunners heeft weer laten zien dat het hard kan werken en sleuren. Nu op naar de topper thuis tegen koploper DESK over twee weken.”

The Gunners – RFC 2-0 (2-0)
1-0 Roy Suter, 2-0 Boris Houtzager.