Datum: maandag 18 april 2022, 18:07 - Auteur: Redactie

Bavel moet buigen voor WSC ondanks dubbelslag Van Gils

Tegen WSC kwam Bavel twee keer terug in de wedstrijd, maar was een nederlaag nooit te voorkomen. In 3A blijft het derhalve zwoegen en stoeien met de rode streep onderin.

Toen Sander van Gils (foto, links) zijn zoveelste doelpunt maakte, in dit geval de 1-1, leek het er stiekem toch op dat de Bredase dorpelingen een resultaat konden behalen in de tweede helft ondanks het feit dat WSC beter was. Ook na de 1-2 maakte Van Gils voor de tweede keer gelijk, maar toen het 2-3 werd was het verzet van de formatie van trainer Coen Rijppaert gebroken.

Het werd nog 2-4 ook op sportpark de Roosberg. Aanvoerder Erik Meijerink kon derhalve weer kort zijn in gesprek met Voetbalinbreda.nl na afloop. “Voor rust kwamen we verdiend achter, na rust herpakten we ons, maar het zat er uiteindelijk toch niet in vandaag. We hebben nog acht finales te gaan, alles kan nog.”

Bavel – WSC 2-4 (0-1)
0-1 WSC, 1-1 Sander van Gils, 1-2 WSC, 2-2 Sander van Gils, 2-3 en 2-4 WSC.