Datum: maandag 8 juni 2020, 22:28 - Auteur: Mica de Montigny

Zaterdagtak PCP stopt; ‘leider’ Hassan Lammou naar België

De zaterdagploeg van PCP kapt er na een jaar al mee. Zonder een punt te hebben behaald in 4C voor de coronacrisis, is speler/coach Hassan Lammou (foto) de belangrijkste reden dat het ensemble afzwaait.

De oprichter van het voormalige VV Barca en SC Hoge Vucht gaat naar eigen zeggen voor een loopbaan als oefenmeester bij onze Zuiderburen. “Ik ga mijn ambitie achterna en ga naar België. Daar ga ik trainer worden, aan de slag voor mijn UEFA A-diploma en ga daar ook voetballen. Net over de grens bij VV Hoogstraten, ik ga de (landelijke) interprovinciale U19 trainen van de club. Nadat ik dat bekend heb gemaakt binnen het team van PCP wilden de spelers ook niet meer verder.”

“Was graag nog verder gegaan, maar nadat ik me uit het team had teruggetrokken wilde de rest ook niet verder. Helaas stopt de zaterdagtak van PCP er dus al na een jaar mee”, vertelt de 35-jarige Bredanaar aan Voetbalinbreda.nl. Helemaal uit beeld van onze stad verdwijnt de voetballiefhebber overigens niet. “Ik ga ook weer zaalvoetballen in Breda bij Noumidia in de hoofdklasse.”