Datum: zondag 4 december 2022, 16:13 - Auteur: Redactie

Zeldzame nederlaag voor TSC ZO thuis tegen CHC

TSC liet zondagmiddag dure punten liggen in 2D. Het bezoekende CHC was nipt te sterk na een bizar doelpuntenfestijn in Oosterhout.

De gehavende thuisclub maakte een bizarre pot mee op een koud sportpark de Warande. Tim Rubenkamp opende nog wel de score, waarna CHC de wedstrijd kantelde: 1-2. Nog voor rust maakte Bart Dirven echter gelijk en na rust was er opnieuw spektakel. De gasten scoorde de 2-3 en Nassim Asrih de 3-3.

Het slotakkoord was voor CHC, dat het thuispubliek het zwijgen oplegde: 3-4. “Alles lag open, als je er drie maakt mag je eigenlijk nooit verliezen of gelijkspelen. We missen alleen veel man, zo’n duel horen wij altijd te winnen”, aldus de geblesseerde sterkhouder Ryan Snoeren na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

TSC ZO – CHC 3-4 (2-2)
1-0 Tim Rubenkamp, 1-1 en 1-2 CHC, 2-2 Bart Dirven, 2-3 CHC, 3-3 Nassim Asrih, 3-4 CHC.