Datum: zaterdag 10 december 2022, 17:03 - Auteur: Redactie

Zwak duel Olympia ’60 zonder punten in Dordrecht

Olympia’60 had de afgelopen wedstrijden goede progressie gemaakt. En daarmee ook stappen hogerop de ranglijst. In de uitwedstrijd tegen GSC/ODS uit Dordrecht was hier helaas niets van terug te zien zaterdag in 4D, want het verloor.

Zoals bij alle uitwedstrijden was er weer een grote delegatie van Dongense supporters aanwezig. Met een temperatuur van rond het vriespunt zou hartverwarmend voetbal op zijn plaats zijn geweest. Maar dat was helaas niet het geval. Olympia bakte er vandaag niet veel van.

In een ‘hotse knots begonia’ wedstrijd werden nauwelijks kansen gecreëerd. Voor de rust was Nick een keer gevaarlijk. Na rust was een poging van Merlijn het meest memorabele moment. Het middenveld was vandaag één groot gapend gat. De duels na de lange bal naar voren werden verloren en er was geen aansluiting voor de afvallende bal. Nu was tegenstander GSC/ODS ook niet in topvorm en werd het hierdoor een vervelend duel om naar te kijken.

De Dordtse ploeg had wél één momentje. Na een voorzet werd de bal door de volledig vrijstaande speler in het doel getikt. Waar een 0-0 een terechte uitslag was geweest voor dit duel, werd het alsnog 1-0. Olympia’60 probeerde in de slotfase nog iets te forceren maar dat had geen gevolg voor kansen en dus doelpunten.