Datum: zaterdag 8 oktober 2022, 16:42 - Auteur: Redactie

Zwanenburg is los en bezorgt The Gunners eerste punten

The Gunners is na speelronde 3 van de nul af. In 4C werd hekkensluiter SC Welberg verslagen zaterdag, mede door vier goals van spits Daniël Zwanenburg.

Speelronde 1 en 2 verliepen desastreus voor de titelkandidaat uit de Haagse Beemden en dus wist de ploeg van trainer Brian Piris dat laagvlieger Welberg van de mat geveegd moest worden. En zo geschiedde. Met name Zwanenburg (foto) was in bloedvorm. Hij liet een perfecte hattrick noteren voor het rustsignaal: een kopbal, een goal met zijn linker en de derde met zijn rechter: 3-1. 

Na de pauze zorgde ook voormalig JEKA-spits Noël Sipkens voor de 4-1, waarna Zwanenburg ook nog zijn vierde treffer van de middag produceerde: klasse. Het slotakkoord was voor Nawfal Amaziane. De makkelijke zege is voor de ploeg uit Gageldonk wellicht de opmaat naar meer. En de timing is goed. Volgend weekend wacht namelijk de loodzware uitwedstrijd bij koploper Vrederust.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

The Gunners – SC Welberg 6-1 (3-1)
1-0 Daniël Zwanenburg, 1-1 SC Welberg, 2-1 en 3-1 Daniël Zwanenburg, 4-1 Noël Sipkens, 5-1 Daniël Zwanenburg, 6-1 Nawfal Amaziane.